Fortuna – Lokkans Godinja 2022

Vind billetter på Facebook

Via Bornholmsk Amatørscenes Facebookside er der mulighed for at vinde to af salens allerbedste billetter til premiereforestillingen d. 10. november. https://www.facebook.com/groups/166452763474829/permalink/5292399077546813/

Nye ansigter i ‘Lokkans Godinja’

Efter en coronapause på fire år* er Bornholmsk Amatørscene (BA) nu gået i gang med prøverne og forberedelserne til de kommende opførelser af den bornholmske komedie ‘FORTUNA – Lokkans Godinja’. Stykket, der samtidig markerer BA’s  50 års jubilæum, er skrevet af Morten Poulsen fra Nexø i 2012, hvor foreningen også sidst opførte komedien på Rønne Theater.
Handlingen foregår i tiden omkring 1898 og er i fem akter – varighed ca. 2½ time, inkl. pause. Instruktion står Brian Horst Sørensen for. Der er premiere på Rønne Theater torsdag den 10. november og det spiller til og med fredag den 25. november 2022.
BA har opført adskillige andre bornholmskskrevne stykker/komedier i de 50 år, BA har eksisteret, hvorfor vi denne gang har valgt Morten Poulsens stykke, som kun er opført én gang på 10 år.
Amatørscenen har desuden efter lang tids søgen endelig fundet en ung mand, som kan det bornholmske sprog, til “førsteelskeren”s rolle – og der er kommet nye folk til i andre af rollerne, ligesom det bliver i helt nye kostumer og i en ny og anderledes scenografi end i 2012. Der er dermed lagt op til en helt fantastisk forestilling!
Billetsalget begynder den 1. september. Læs mere på www.bornholmbilletten.dk
*) BA spiller hvert andet år, i lige år, på Rønne Theater, hvilket er årsagen til, at to corona-år blev til fire års pause for BA.

Vi glæder os meget.

I kan se et lille indslag fra Tv2/Bornholm fra 08-06-2022 hér: Bornholmsk Amatørscenes kommende forestilling præsenteret på Rønne Theater

🙂

Vi er begyndt at sælge billetter til større grupper. I kan rette henvendelse omkring dette til formand Bodil Lundqvist .